Derzsi Ákos
Derzsi Ákos
szenátori honlapja
2020.09.08

Átadták az új polgármesteri hivatalt Érszőllősön

Átadták az új polgármesteri hivatalt Érszőllősön
Minden igényt kielégítő, minden körülménynek megfelelő új polgármesteri hivatalt adtak át Érszőllősön szeptember 6-án.

Elsőként Beke László érszőllősi polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, közülük név szerint Derzsi Ákos szenátort, Szabó József megyemenedzsert/a Bihar Megyei Tanács elnökjelöltjét, Borsi Lóránt ügyvezető alelnököt/kampányfőnököt, és a prefektúra részéről Iancău Monica jogászt.

Román nyelven Ionel Şipoş, a község jegyzője köszöntötte a résztvevőket és mondta el a polgármester ismertető beszédét, majd Derzsi Ákos szenátor szólt az egybegyűltekhez, a tőle megszokott elegáns humorral fűszerezve mondanivalóját. Örömét fejezte ki, hogy újra átadáson vehet részt Érszőllősön. „Az elmúlt 12 évben számos avatáson vettem itt részt, ami arra vall, hogy ez a közösség él, alkot, gyarapszik, köszönhetően szorgalmas lakosainak és hozzáértő, elkötelezett vezetőinek. Remélem, az elkövetkező években is sok avatás lesz még Érszőllősön” – mondta, majd gratulált a község lakosainak és vezetőinek, további sok sikert kívánva az „új épületben a régi emberekkel.”

A beszédek után az avatószalagot Beke László, Derzsi Ákos és Szabó József vágta át, majd a résztvevők megtekintették az új épületet.

Forrás: www.erdon.ro