Derzsi Ákos
Derzsi Ákos
senator

Consiliere

Consiliere

Biroul meu senatorial se concentrează pe două domenii principale de acțiune: în primul rând, pe problemele de muncă și cele sociale, pe de altă parte pe  probleme de religie și minoritare. Sunt membru al ambelor comisii și secretar al celei de-a doua. În plus, particip și la lucrările comisiei privind activitățile interparlamentare. 

Depun efort ca activitatea mea de senator să fie reală, centrată pe oameni, pe cetățeni și , nu în ultimul rând măsurabilă, transparentă.

În afară de Oradea, funcționează birou senatorial la Vadu Crișului și Beiuș.

Pentru a fi accesibil și celor care nu se pot adapta la programul permanent, ne putem întâlni  printr-un birou mobil. Această inițiativă este defapt  unică în județ.

Consider că este important ca să păstram  în mod constant contactul cu  populația județului , de aceea  v-aș încuraja pe toți să ne puneți  întrebările dvs., sau să ne semnalați  problemele pe care le considerați că trebuie abordate la nivel local, județean și la nivel național! 

Aștept cu nerăbdare să ne puneți întrebările dvs, deoarece sunt convins că, bazându-ne pe acestea, putem găsi împreună soluții  pentru perioada următoare!

Vă rugăm să folosiți cu încredere  oportunitățile de comunicare de pe acest site, sau scrieți-ne în e-mail opinia dvs. la adresa: iszredsen@gmail.com. Oferim, bineințeles și posibilitatea pentru o întâlnire personală: sunați pentru programare la numărul de telefon: 0721-140393. Aștept cu nerăbdare opiniile, comentariile dvs!